Zâmbetul este cartea noastră de vizită, iar o dantură sănătoasă este şi o dantură frumoasă. Din acest motiv, în momentul alegerii serviciilor stomatologice adecvate, trebuie să privim dincolo de estetică, apelând chiar la diagnosticarea preventivă. SDA Medical este o clinică stomatologică din Bucureşti, care propune o abordare medicală interdisciplinară, axată pe integrarea esteticii în funcţionalitate.
Pacienţii SDA Medical pot apela la serviciile de diagnosticare de mare precizie ale clinicii, cum ar fi evaluarea iniţială cu condilograful electronic. Condilograful înregistrează micronic toate mişcările de dinamică ale mandibulei, permiţând setarea obiectivelor tratamentului, în acord cu abordarea interdisciplinară pe care o promovează clinica.
„Sper ca, prin munca mea, să pot schimba şi educa percepţia privind estetica şi funcţionalitatea dentară. Ceea ce mă bucură nespus este că pacienţii SDA Medical înţeleg beneficiile diagnosticării preventive şi sunt interesaţi de conservarea funcţionalităţii dinţilor lor, bucurându-se de efectele benefice asupra organismului, pe care le aduce această grijă pentru sănătatea dinţilor“, a declarat dr. Andi Drăguş, fondatorul SDA Medical.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Cu ce pot să te ajut?