[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Ce au în comun majoritatea vedetelor de la Hollywood? Danturi aproape identice, dinţi perfect aliniaţi, albi şi foarte strălucitori, pentru care au cheltuit sume fabuloase. De exemplu, rapperul 50 Cent nu s-a sfiit să dezvăluie că lucrările dentare au presupus proceduri destul de complicate, dar şi costisitoare, ajungând în final la totalul de 50.000 de dolari.

[/vc_column_text][vc_column_text]0 NOTĂ PERSONALĂ
Pe de altă parte, sunt situaţii în care tocmai aceste imperfecţiuni sunt nota personală la care vedetele nu vor să renunţe cu niciun chip. Kirsten Dunst, Lara Stone sau Patricia Arquette, care a dezvăluit că încă din copilările a refuzat să poarte un aparat dentar pentru că „schimbarea nu s-ar fi potrivit cu cine eram eu cu adevărat. Nu-mi doream să arăt perfect. Nu voiam să mă schimb ca să fiu considerată atrăgătoare, nu consideram că este responsabilitatea mea…“
Nici rebela Madonna, care nu este străină de intervenţiile estetice, n-a vrut să renunţe la dinţii ei naturali, considerând  că strungăreaţa o diferenţiază de alte vedete cu danturi trase parcă, la indigo.[/vc_column_text][vc_column_text]

ESTETICA DENTARA
Este o artă în sine, iar studiile în design ale doctorului Andi Drăguş (fondatorul SDA Medical, medic stomatolog, cu specializări in estetică, sistem cranio-mandibular şi implantologie) îi permit să aplice cunoştiinţele de design în reconstrucţia dentară. Noţiunile teoretice despre lumină şi culoare, mai concret, aspecte ce ţin de opalescenţa, fluorescenţa, transparenţa şi echlibrul culorii sunt vitale pentru un tratament stomatologic profesionist.
In ceea ce priveşte serviciile stomatologice de SDA Medical, acestea pornesc de la cele mai simple intervenţii (tratamente de albire), continuă cu tratamente de estetică (faţete dentare prep şi no-prep), precum şi cu tratamente specifice precum implantoingie, ghidul chirurgical realizat digital folosit pentru poziţionarea exactă a implanturilor, adiţii de os şi membrane de colagen, tratamente pentru patologiile articulaţiei temporo-mandibulare, periontologie, lucrări protetice complexe combinate, repoziţionări ale mandibulei,  ortodonţie, endodonţie, terapia somnului pentru afecţiuni de tip apnee obstructivă (oprirea temporară a respiraţiei) sau bruxism (scrâşnirea dinţilor în somn).

[/vc_column_text][vc_column_text]

SDA Medical este o clinică stomatologică din Bucureşti care propune o abordare medicală integrată, prin tratamente interdisciplinare şi metode digitalizate de planificare. Din 2005, de când şi-a început activitatea, clinica oferă pacienţilor servicii de diagnosticare de mare precizie a propune tratamente personalizate în acord cu tendinţele de digitalizare din domeniu, axate pe integrarea esteticii în functionalitate. Abordarea digitalizată implică simplificarea timpilor de execuţie, mai puţine vizite la clinică pentru pacient, predictibilitatea planului de tratament şi asigură o precizie crescută în execuţia lucrării proteice. Toate acestea garantează siguranţa sănătăţii pacientului, consolidează relaţia medic-pacient şi asigură un confort sporit pacientului pe tot parcursul tratamentului.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ca să dai lovitura la Hollywood, nu ai nevoie doar de talent, ci si de un zâmbet de neuitat. O privire de ansamblu arată că înainte de intervenţii mai complicate ce vizează corecţia corpului (sâni, coapse, fese, faţă sau chiar schimbare de sex), stomatologia este cea mai populară ramură din acest punct de vedere.
CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA

[/vc_column_text][vc_column_text]

SCHIMBAREA LA FAŢĂ
De-a lungul anilor, numeroase site-uri de celebrităţi au realizat articole ample în care erau prezentaţi cei mai în vogă actori înainte şi după ce au mers la dentist, accentul fiind pus, bineînţeles, pe efectul extraordinar pe care diversele proceduri le-au avut asupra înfăţişării lor. Printre cele mai spectaculoase schimbări s-au văzut în cazul lui Nicholas Cage sau a lui Tom Cruise (care ar fi cheltuit peste 30.000 de dolari la dentist), ambii actori având o cu totul altă înfăţişare la începutul carierei lor, în aceeaşi categorie fiind adesea amintiţi şi Lindsay Lohan, Celine Dion, Cristiano Ronaldo, Demi Moore sau Morgan Freeman, dar şi Victoria şi David Beckham. De fapt, majoritatea celebrităţilor trec pragul cabinetului stomatologic pentru a-şi îmbunătăţi aspectul dinţilor şi probabil că una dintre procedurile cele mai populare din acest punct de vedere este aplicarea faţetelor dentare, cu ajutorul cărora sunt corectate (sau mascate) imperfecţiunile danturii.

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1490267081675{margin-top: -70px !important;}”]

ALBUL PERFECT NATURAL

Dacă farmecul marilor dive de la Hollywood constă în zâmbetul lor perfect, atunci o vizită la SDA Medical este secretul nostru pentru a obţine acelaşi efect wow în fiecare zi.

[/vc_column_text][vc_column_text]

PREDICTIBILITATEA TRATAMENTULUI
Softurile specializate, cum ar fi VTO (Virtual Treatment Objectives), permit vizualizarea obiectivelor oricărui tip de tratament înainte de începerea acestuia, ceea ce asigură predictibilitatea planului de tratament, simplifică timpii de execuţie şi asigură o precizie crescută în execuţia lucrării proteice. Partea de digitalizare a tratamentului este întregită de softuri precum DSD (Digital Smile Design), CADIAX (soft de diagnosticare ATM (articulaţie temporo- mandibulară) şi de fişa digitală pentru fiecare pacient. Astfel, pacientul înţelege procesul în amănunt şi îşi reglează aşteptările în conformitate cu simulările digitale la care are acces.
De asemenea, complexitatea tratamentului este transpusă într-un portofoliu personalizat pentru fiecare pacient cu detalierea istoricului medical, portofoliu ce reuneşte planificarea etapelor de tratament şi examene medicale complexe, de la evaluarea iniţială cu condilograful electronic – dispozitiv medical vital pentru o diagnosticare precisă , şi până la cefalometrie (harta craniului şi interacţiunea dintre acesta şi osul mandibulei). Condilograful înregistrează micronic toate mişcările de dinamică ale mandibulei rotaţia şi translaţia permiţând setarea obiectivelor tratamentului în acord cu abordarea holistică, interdisciplinară pe care o promovează clinica.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1491465641739{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;padding-top: 2px !important;padding-right: 2px !important;padding-bottom: 2px !important;padding-left: 2px !important;border-left-color: #000000 !important;border-right-color: #000000 !important;border-top-color: #000000 !important;border-bottom-color: #000000 !important;}”]

„Sper ca prin munca mea să pot schimba şi educa percepţia privind estetica şi funcţionalitatea dentară. Ceea ce mă bucură nespus este că pacienţii SDA Medical înţeleg beneficiile diagnosticării preventive şi sunt interesaţi de conservarea funcţionalităţii dinţilor lor, bucurându-se de efectele benefice asupra organismului pe care le aduce această grijă pentru sănătatea dinţilor”, a completat dr. Andi Drăguş, fondatorul SDA Medical.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Cu ce pot să te ajut?